Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Raktáron
Raktáron
Minden termékünk raktáron van
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
26.500-Ft felett
Hűségpontrendszer
Hűségpontrendszer
Swanson Gluten Rid 100 mg - 90 Veggie Capsules
23.050 Ft
20.745 Ft
Kedvezmény: -2.305 Ft

Swanson Gluten Rid 100 mg - 90 Veggie Capsules

23.050 Ft
20.745 Ft
Kedvezmény: -2.305 Ft
Egységár: 230,50 Ft/kapszula
Gyártó: Swanson
Cikkszám: SW029627
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2025. április 03.
A Swanson termékeket a hatékonyság és a természetesség jellemzi.Swanson termékek között megtalálod:Swanson Gluten Rid (glutén-bontó enzim)
  • Segít lebontani a glutént a bélben
  • Tolerase-G enzimet tartalmaz - 100mg/kapszula

Leírás

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

Ez a kapszula, mely egy bizonyos Tolerase-G enzimet tartalmaz, glutén tartalmú ételek elfogyasztása esetén jelentősen (akár 85%-os mértékben) csökkenti azt a glutén mennyiséget, mely eljut a vékonybélig.

Ez azt jelenti, hogy a gluténérzékenységgel élő emberek számára, az eddig nagyon szigorú étrenddel ellentétben kis mennyiségben akár fogyaszthatnak glutént tünetek jelentkezése nélkül, mely lehet puffadás, hasmenés vagy hasi fájdalom is. A biztató eredményeket a Digestive Disease Week (DDW) 2017 nagyszabású találkozón mutatták be.

A mindent megváltoztatható enzim az Aspergillus niger nevű mikroszkopikus gombában lévő prolyl endoproteáz (AN-PEP =Tolerase-G).

Ez az anyag nagy változást hozhat el a gluténérzékeny emberek életében, hiszen egy étteremben nem lehetnek 100%-ig biztosak abban, hogy az adott étel gluténmentes-e, azonban az enzim segítségével biztonságban érezhetik magukat

– nyilatkozta Julia König, a svéd Örebro Egyetem munkatársa.

Már az igen kis mennyiségű glutén is tüneteket okozhat a betegeknél, így ez a kapszula fontos szerepet játszhat az ételekben fennmaradó minimális glutén okozta tünetek elkerülésében is.

Korábbi tanulmányokból már kiderült, hogy az AN-PEP le tudta bontani a glutént, amikor az egy gyomorba vezetett szondán, folyékony ételként került a szervezetbe.

Ez az első kutatás, ahol, már nem folyadék formájában, hanem ételekkel vizsgálták az enzim hatását. A kísérlet során 18 önmagát gluténérzékenynek valló beteg fogyasztott zabkását, mely glutént tartalmazott. Emellett mindannyian kaptak kis vagy nagy dózisban AN-PEP enzimet, vagy placebot. A kutatók ezután megmérték a glutén szintjét a gyomorban és a vékonybélben is.

Az eredmények szerint kis és nagy dózisban is az AN-PEP lebontotta a glutént a gyomorban és a vékonybél kezdeti részén is. A gyomorban mért glutén szintje mindkét csoportban 85%-kal alacsonyabb volt a placebo csoporthoz képest.

Korábbi tanulmányok szerint még gluténmentes étrendet követve is előfordulhat gluténbevitel (diétahiba)– magyarázta Dr. König.

Az enzimmel csökkenthetjük azon „balesetek” okozta tüneteket, amikor a betegek véletlenül mégis fogyasztanak egy kis glutént. Nem azt mondjuk, hogy innentől az AN-PEP segítségével ezek a betegek újra élvezhetik majd a pizzák és a tészták ízét, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak glutént, azonban kis mennyiség esetén elkerülhetik a kellemetlen panaszokat.

A termék szedése NEM helyettesíti a glutén-mentes táplálkozást és NEM gyógyítja a gluténérzékenységet!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

Ez a kapszula, mely egy bizonyos Tolerase-G enzimet tartalmaz, glutén tartalmú ételek elfogyasztása esetén jelentősen (akár 85%-os mértékben) csökkenti azt a glutén mennyiséget, mely eljut a vékonybélig.

Ez azt jelenti, hogy a gluténérzékenységgel élő emberek számára, az eddig nagyon szigorú étrenddel ellentétben kis mennyiségben akár fogyaszthatnak glutént tünetek jelentkezése nélkül, mely lehet puffadás, hasmenés vagy hasi fájdalom is. A biztató eredményeket a Digestive Disease Week (DDW) 2017 nagyszabású találkozón mutatták be.

A mindent megváltoztatható enzim az Aspergillus niger nevű mikroszkopikus gombában lévő prolyl endoproteáz (AN-PEP =Tolerase-G).

Ez az anyag nagy változást hozhat el a gluténérzékeny emberek életében, hiszen egy étteremben nem lehetnek 100%-ig biztosak abban, hogy az adott étel gluténmentes-e, azonban az enzim segítségével biztonságban érezhetik magukat

– nyilatkozta Julia König, a svéd Örebro Egyetem munkatársa.

Már az igen kis mennyiségű glutén is tüneteket okozhat a betegeknél, így ez a kapszula fontos szerepet játszhat az ételekben fennmaradó minimális glutén okozta tünetek elkerülésében is.

Korábbi tanulmányokból már kiderült, hogy az AN-PEP le tudta bontani a glutént, amikor az egy gyomorba vezetett szondán, folyékony ételként került a szervezetbe.

Ez az első kutatás, ahol, már nem folyadék formájában, hanem ételekkel vizsgálták az enzim hatását. A kísérlet során 18 önmagát gluténérzékenynek valló beteg fogyasztott zabkását, mely glutént tartalmazott. Emellett mindannyian kaptak kis vagy nagy dózisban AN-PEP enzimet, vagy placebot. A kutatók ezután megmérték a glutén szintjét a gyomorban és a vékonybélben is.

Az eredmények szerint kis és nagy dózisban is az AN-PEP lebontotta a glutént a gyomorban és a vékonybél kezdeti részén is. A gyomorban mért glutén szintje mindkét csoportban 85%-kal alacsonyabb volt a placebo csoporthoz képest.

Korábbi tanulmányok szerint még gluténmentes étrendet követve is előfordulhat gluténbevitel (diétahiba)– magyarázta Dr. König.

Az enzimmel csökkenthetjük azon „balesetek” okozta tüneteket, amikor a betegek véletlenül mégis fogyasztanak egy kis glutént. Nem azt mondjuk, hogy innentől az AN-PEP segítségével ezek a betegek újra élvezhetik majd a pizzák és a tészták ízét, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak glutént, azonban kis mennyiség esetén elkerülhetik a kellemetlen panaszokat.

A termék szedése NEM helyettesíti a glutén-mentes táplálkozást és NEM gyógyítja a gluténérzékenységet!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.